Pizza-online.ro

Pizza You&Me

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Constantin Brâncoveanu, nr 110 D

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0733 918 474

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei You&Me si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
La Restaurant You&Me oferim produse de o calitate excelentă și vă invităm să incercați mâncarea noastră delicioasă.Secretul succesului nostru este acesta: preparăm și oferim întotdeauna mâncare consistentă și de calitate. Ne mândrim cu faptul că putem oferi întotdeauna clienților noștri preparate delicioase precum: Burger, Pizza, Salate, Grill, Deserturi, etc.La noi poți savura mâncare delicioasa sau servii o băutură. Dar inainte de toate, te poți relaxa. Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată pe care o oferiți restaurantului nostru.

You&Me din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei You&Me impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria You&Me. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la You&Me din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!