Pizza-online.ro

Pizza Urban Pizza and Speciality Coffee

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cuza Voda, nr 40

Iasi, Iasi

0770 146 564

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Urban Pizza and Speciality Coffee si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Doi prieteni din copilarie, unul pasionat de pizza, celalalt pasionat de cafea, s-au hotarat sa-si uneasca pasiunile sub acelasi acoperis iar atunci cand imbini pasiunea pentru pizza si cafeaua de specialitate, ai ca rezultat…Urban Pizza & Speciality Coffee! Pentru pizza noastra folosim doar produse de calitate si un aluat napoletan cu dospire indelungata ce o face usor de digerat, si gustoasa de sa te lingi pe degete. Iar despre cafeaua noastra de specialitate, probabil ca nu e nevoie sa va povestim foarte mult, va putem spune ca ne-am propus sa folosim doar cafea arabica 100%, single origin, origini pe care le vom schimba din cand in cand. Din punctul nostru de vedere, cafeaua nu e doar o bautura ci si o experienta in sine.

Urban Pizza and Speciality Coffee din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Urban Pizza and Speciality Coffee impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Urban Pizza and Speciality Coffee. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Urban Pizza and Speciality Coffee din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!