Pizza-online.ro

Pizza Tres Olivos

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Rahovei, nr 4

Ploiesti, Prahova

0244 221 111
0724 443 448

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Tres Olivos si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Va aflati in primul Restaurant de Tapas din Ploiesti.Va invitam sa faceti cativa pasi in cultura gastronomica spaniola si sa va bucurati de tapas-urile spaniole precum si de alte bunatati mediteraneene. In spaniola “tapa” inseamna “capac”, “acoperis” si exista cateva explicatii pentru etimologia acestui cuvant. O explicatie des intalnita este aceea ca, in trecut, o bucata de carton, sau o felie de paine, erau asezate peste pahar, ca sa impiedice accesul mustelor; de la un timp a devenit un obicei ca paharele sa fie acoperite cu o gustare. Unii cred ca numele provine din secolul al XVI-lea cand proprietarii tavernelor din Castilla au aflat ca aroma si gustul puternic al branzei mature ii ajuta sa acopere gustul vinului ieftin, sau chiar alterat, asa ca au raspandit obiceiul ca paharele de vin ieftin sa fie acoperite cu bucati de branza pentru a putea trece drept vin de calitate. O alta legenda spune ca tapas s-au nascut datorita bolii regelui spaniol Alfonso al X-lea Cel Intelept, boala care-l silea sa ia mici gustari (adesea doar cateva inghitituri) insotite de un pahar cu vin, intre mesele principale ale zilei. Simtindu-se mai bine in urma acestui tratament (de loc greu de suportat, altminteri), regele a decretat ca vinul nu va mai fi servit in niciunul dintre hanurile Castiliei decat insotit de o mica gustare. Dar “tapas” inseamna mult mai mult decat o simpla gustare, fie ea si una delicioasa: “las tapas” sunt parte a gastronomiei si a culturii spaniole, un ritual social care se pastreaza nealterat de secole si care se rezuma, asa cum spun spaniolii, la “buena comida, buen vino y sobre mas, buenos amigos” (“mancare buna, vin bun si mai ales prieteni buni”).In zilele noastre tapas-urile ne ofera sansa de a avea amintiri de neuitat ale celor mai bune momente! Si pentru ca astazi avem onoarea sa ne vizitati, dorim sa va oferim o parte din spiritul pe care il puteti regasi in orice Restaurant de Tapas din minunata Spanie. Speram din toata inima sa va simtiti la noi ca la Dumneavoastra acasa!

Tres Olivos din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Tres Olivos impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Tres Olivos. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Tres Olivos din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!