Pizza-online.ro

Pizza Trattoria Il Calcio

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr 143

Drobeta Turnu-Severin, Mehedinti

0753 118 070

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Trattoria Il Calcio si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Întregul concept Trattoria ”Il Calcio” Drobeta s-a construit în jurul pasiunii pentru fascinanta bucătărie italiană, în care mâncarea delicioasă se servește neapărat alături de o atmosferă caldă și... un pahar de vin rece! Dacă ai venit cel puțin o dată la noi, atunci cu siguranță ne ești prieten și știi că, indiferent ce alegi să mănânci, ai garanția unui preparat savuros și sățios, pregătit cu dragoste, din ingrediente de cea mai bună calitate, de chefii nostri bucătari specializați în gastronomie italiană.Noi te așteptăm de fiecare dată cu un rețetar bogat și variat, cu o băutura rece și neapărat cu un zâmbet care să te facă să te simți ”acasă”!

Trattoria Il Calcio din Drobeta Turnu-Severin va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mehedinti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Trattoria Il Calcio impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Trattoria Il Calcio. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mehedinti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Trattoria Il Calcio din Drobeta Turnu-Severin.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Drobeta Turnu-Severin