Pizza-online.ro

Pizza Trattoria by Garden Pub

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Griviței, nr 7

Pitesti, Arges

0786 029 273

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Trattoria by Garden Pub si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Trattoria By Garden Pub a fost deschis în 2015, fiind un restaurant italian care oferă o experiență italiană autentică: o atmosferă romantică și mâncare delicioasă. Situată în centrul orașului Pitești, clădirea în care ne aflăm datează din secolul al XIX-lea și a fost construită de către maeștri italieni autentici. Stilul arhitectural este unul neoromanesc, distinctiv prin compozitia fatadelor si ornamentele care interpreteaza motivele artei populare romanesti.

Trattoria by Garden Pub din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Trattoria by Garden Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Trattoria by Garden Pub. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Trattoria by Garden Pub din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!