Pizza-online.ro

Pizza Trasura cu flori

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Roșiorilor, nr 206

Braila, Braila

0239 700 700

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Trasura cu flori si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Secretul gustului pentru o pizza autentică este cuptorul pe lemne, iar pentru a păstra savoarea și gustul preparatelor, grătarul noastru pe carbuni este încins mereu.Trăsura cu flori oferă preparate savuroase din ingrediente mereu proaspete.

Trasura cu flori din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Trasura cu flori impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Trasura cu flori. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Trasura cu flori din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!