Pizza-online.ro

Pizza Terasa Anna

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Comuna din Paris, Nr.2

Targu Jiu, Gorj

0734 497 902
0755 909 000

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Terasa Anna si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Terasa Anna vă pune la dispoziție o gamă variată de pizza, preparată cu produse de cea mai bună calitate, atent selecționate de maeștrii noștri bucătari care respectă cu strictețe rețetele tradiționale. Înca de la prima gustare veți descoperi adevărata savoare a pizzei pe vatră și veți fi cuceriți de calitatea gustului, de seriozitate și de profesionalism care evoluează în permanență în folosul dumneavoastră.

Terasa Anna din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Terasa Anna impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Terasa Anna. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Terasa Anna din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!