Pizza-online.ro

Pizza Tempo

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cornișei, nr 50

Calarasi, Calarasi

0729 320 899

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Tempo si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzeria Tempo locul in care te simti ca acasa si te poti relaxa intr-un cadru intim si elegant in interior sau pe terasa alaturi de familie sau prieteni. Aici va punem la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate si celebra noastra pizza cu blat pufos in 15 variante diferite.

Tempo din Calarasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Calarasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Tempo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Tempo. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Calarasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Tempo din Calarasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!