Pizza-online.ro

Pizza Taverna Bella Napoli

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Unirii, nr 3

Botosani, Botosani

0755 032 372

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Taverna Bella Napoli si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul Taverna Bella Napoli vă stă la dispoziție pentru organizarea de evenimente sau petreceri private. Ne mândrim și facem din arta noastră culinară meniuri adaptate în funcție de tipul evenimentului.

Taverna Bella Napoli din Botosani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Botosani.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Taverna Bella Napoli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Taverna Bella Napoli. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Botosani, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Taverna Bella Napoli din Botosani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!