Pizza-online.ro

Pizza Stradda

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 23 August, nr. 6

Targu Jiu, Gorj

0760 263 229

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Stradda si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Din 2003 oferim produse gustoase, aromate și de calitate în orașul Târgu-Jiu, preparate cu pasiune pentru toți cei care îndrăgesc gustările rapide, simple dar apreciate datorita autenticității și pizza realizata doar din ingrediente și produse proaspete aduse din Italia.

Stradda din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Stradda impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Stradda. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Stradda din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!