Pizza-online.ro

Pizza Speed Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șos. Vergului nr 20

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

021 9001

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Speed Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Succesul nostru consta in produse de calitate la preturi accesibile si viteza mare de livrare. Pizza noastra este de tip italian cu blat subtire (la alegere si pufos), un pic crocant, facut la comanda pe loc, cu ingrediente proaspete puse din abundenta pe pizza. Meniul nostru contine 3 dimensiuni de pizza: mica 25cm, medie 30cm si mare 40cm cu o varietate bogata de sortimente, pe gustul fiecaruia.

Speed Pizza din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Speed Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Speed Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Speed Pizza din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!