Pizza-online.ro

Pizza Rustic

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Gheorghe Doja, nr 126

Targu Mures, Mures

0752 309 082
0740 332 266
0265 211 333

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Rustic si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Noua noastră locație de 65 de locuri, pe strada Gheorghe Doja nr. 126, în curtea pensiunii Vienna, este ideală pentru a organiza botezuri, întâlniri și mese de afaceri, aniversări, înmormântări, parastase sau alte evenimente importante din viața dumneavoastră. În cazul în care evenimentul nu necesită formație și loc de dans, locurile se pot extinde la 90 de persoane. Sala de evenimente este atent decorată pentru a oferi o atmosferă caldă și plină de farmec, unde cu siguranță veți putea crea amintiri și momente de neuitat alături de familie și prieteni.

Rustic din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Rustic impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Rustic. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Rustic din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!