Pizza-online.ro

Pizza Romeo e Giulietta

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Unirii, nr. 2

Iasi, Iasi

0232 273 951

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Romeo e Giulietta si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
ROMEO E GIULIETTA întruchipează conceptul modern de bistrot internațional al marilor capitale europene în care oamenii de orice naționalitate se simt ca acasă. Un mediu care nu este strict legat de limite geografice dar care se deschide față de lume și către lume. Clientul se găsește învăluit într-o atmosferă caldă în care poate trăi momente unice de relaxare bucurându-se de savoarea diferitelor propuneri gastronomice și oenologice. Un loc destinat servirii mesei propus într-un spațiu informal, cald, primitor unde atât clientul obișnuit, cât și turistul se pot relaxa și se pot bucura de plăcerea de a gusta mâncăruri delicioase, bine echilibrate și însoțite de băuturile preferate care pot fi vinuri, bere sau alte produse de la bar.

Romeo e Giulietta din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Romeo e Giulietta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Romeo e Giulietta. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Romeo e Giulietta din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!