Pizza-online.ro

Pizza Ristorante D'amici

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada General Magheru, 5

Ramnicu Valcea, Valcea

0350 420 777

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Ristorante D'amici si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Situat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, Ristorante D’amici este locul întâlnirilor cu prietenii, familia și cei dragi. Meniul oferă diverse feluri de mâncare. De la delicioasele fructe de mare perfect gătite, până la cele mai sofisticate sau tradiţionale mâncăruri inspirate din bucătăria italienească.Ristorante D’amici te așteaptă “la o călătorie prin Italia”, cu chelneri prietenoși, mâncăruri uimitoare, băuturi pentru orice gust și o atmosfera relaxantă.

Ristorante D'amici din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Ristorante D'amici impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Ristorante D'amici. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Ristorante D'amici din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!