Pizza-online.ro

Pizza Restaurant Pizzerie Sergio

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Vasile Goldiș 2

Alba Iulia, Alba

0745 704 358

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Restaurant Pizzerie Sergio si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Găsirea unui loc preferat pentru a lua masa în oraş poate fi destul de dificilă, mai ales atunci când vrei şi preparate delicioase, dar şi la un preţ acceptabil, situat în Alba Iulia. Restaurant Sergio s-a născut din dorinţa de a oferi clienţilor mâncăruri savuroase la preţuri accesibile, dar şi o ambianţă plăcută.

Restaurant Pizzerie Sergio din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Restaurant Pizzerie Sergio impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Restaurant Pizzerie Sergio. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Restaurant Pizzerie Sergio din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!