Pizza-online.ro

Pizza Prontoo Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada General Eremia Grigorescu, nr 6

Braila, Braila

0755 616 161

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Prontoo Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Scopul nostru este sa va oferim de fiecare data cea mai buna pizza pe care ati mancat-o vreodata. Asta inseamna sa faci lucrurile bine. Incepand cu un aluat framantat lent si lasat la dospit 48 de ore si utilizand cele mai bune si proaspete ingrediente ingrediente , pizza dvs. va fi creata cu dragoste chiar in fata ochilor dvs. de pizzarul nostru prietenos.Cu peste 50 de ingrediente de calitate, pizza ta perfecta te asteapta sa o descoperi.

Prontoo Pizza din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Prontoo Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Prontoo Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Prontoo Pizza din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!