Pizza-online.ro

Pizza Pronto

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Mircea cel Bătrân nr.1

Timisoara, Timis

0770 984 984

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pronto si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Secretul succesului nostru este compus din doua elemente esentiale – preparăm și oferim întotdeauna mâncare consistentă și de calitate.Ne mândrim cu faptul că putem oferi întotdeauna clienților o pizza de calitate superioara cu ingrediente premium.La noi poți savura mâncare delicioasa sau o băutură, dar inainte de toate, te poți relaxa.Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată pe care o oferiți restaurantului nostru.

Pronto din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pronto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pronto. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pronto din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!