Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Volare

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Văcărești 203B

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0730 622 600

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Volare si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Volare nu este doar un loc in care mananci bine, este o stare de spirit. O afacere de familie creata cu pasiune pentru toti cei care indragesc bucataria italiana si adevaratul gust al pizzei napoletane coapta pe loc in cuptor cu lemne.La noi te simti ca acasa. Copii au un loc de joaca unde sa se distreze in timp ce tu poti savura in liniște preparate mesterite cu indemanare, te delectezi cu bere artizanala sau vinuri alese si ajungi sa fredonezi in italiana.Pentru ca suntem atat de friendly, cele 50 de locuri din prima locație sunt adesea ocupate. Datorită acestui lucru, am ales sa deschidem, in aceeași zona, încă o locație mai mare, cu loc de joaca și o terasa generoasa!Dar pentru a evita un drum, n-ar fi rau sa iti anunti venirea. Noi suntem aici, pregatiti sa te intampinam de fiecare data.​ Rezervari: 0730 622 600. Cu drag,familia Volare și cei mai aprigi critici ai bucătarilor noștri, dvs., clienții casei!

Pizzeria Volare din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Volare impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Volare. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Volare din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!