Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Nr.1

Orar pizzerie

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str. Navelor nr.7

Galati, Galati

0770 888 111

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Nr.1 si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzele noastre sunt preparate din aluat dospit 48-54 ore și coapte la 400-450 grade în cuptorul de lemne, unse cu sos de roșii crescute la poalele muntelui Vezuviu, mozzarella Fior di Late în asortiment cu alte brânzeturi și mezeluri italienești.

Pizzeria Nr.1 din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Nr.1 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Nr.1. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Nr.1 din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!