Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Mamma Mia

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Traian, nr. 97

Galati, Galati

0771 250 085
0771 252 236
0336 401 562

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Mamma Mia si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizza & Pasta. Cel mai fresh concept din oraș - pizzerie clasică italiană. Restaurant și livrări rapide la domiciliu. Ingrediente premium, rețete clasice și moderne. Oferim promisiunea unei experiențe autentic italiană.

Pizzeria Mamma Mia din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Mamma Mia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Mamma Mia. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Mamma Mia din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!