Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria la Vecinul

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Ionel Fernic, nr. 22

Galati, Galati

0754 965 055

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria la Vecinul si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Atunci când pui bazele unei afaceri noi, îți împărtășești visul cu lumea întreagă iar fiecare client devine parte din povestea ta. Când am deschis pizzeria aveam in gand sa livram gălățenilor o pizza caldă numai bună pentru masa lor. Ne place ceea ce facem și pregătim mereu cu drag fiecare livrare. Îți așteptăm comanda în fiecare zi! Alege pizza orașului tău!

Pizzeria la Vecinul din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria la Vecinul impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria la Vecinul. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria la Vecinul din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!