Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Due Fratelli

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Episcop Roman Ciorogariu, nr 39

Oradea, Bihor

0721 888 088
0724 314 594
0359 194 194

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Due Fratelli si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Cei care ne trec pragul, stiu ca aici atmosfera e intotdeauna calda - ca acasa! Iesirile la masa cu familia, prietenii sau colegii de birou isi gasesc la Due Fratelli cea mai primitoare destinatie!

Pizzeria Due Fratelli din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Due Fratelli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Due Fratelli. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Due Fratelli din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!