Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria da Tonino

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Nicolae Balcescu, nr. 112

Galati, Galati

0754 545 555

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria da Tonino si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Un nou concept de pizzerie italiana. Folosim produse italiene dar și autohtone. Oferim patru tipologii de pizza; romana, classica, napoletana si pizza la metru. Maestro Pizzaiolo Antonino Romano ( Castigator a 3 cupe la Pizza Fest 2019). Maestro Istruttore Catalin Secuian Fost vicepresedinte al unei dintre cele mai mari asociatii de pizzaioli italieni. Fondatorul Pizza Fest European Championship. Creatorul impreună cu Sapte Spice (cel mai mare producător român de făină) a primei linii de făinuri profesionale de pizza românesti- gama Castelana au decis sa-si uneasca fortele pentru a crea pizzeria DA TONINO GALATI

Pizzeria da Tonino din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria da Tonino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria da Tonino. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria da Tonino din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!