Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria D'Agostino

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Barboşi, nr. 27

Galati, Galati

0754 850 939

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria D'Agostino si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Ne bazam pe o echipa de oameni pasionati care reusesc sa transforme un blat delicios subtire si usor crocant cu ingrediente atent selectionate, asezate si proportionate, intr-o pizza autentica astfel incat sa formeze o simfonie a gustului apropiat de perfectiune.

Pizzeria D'Agostino din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria D'Agostino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria D'Agostino. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria D'Agostino din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!