Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Bonita

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piața Vasile Milea

Pitesti, Arges

0744 619 922

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Bonita si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzeria “Bonita” s-a nascut din dorinta de a imbina calitatea maxima a produselor la un pret minim.“Bonita” – restaurant intr-o ambianta placuta si intima.Produsele folosite de noi cu materia prima sunt de cea mai buna calitate si acest lucru este spus nu numai de noi ci si de clientii nostri.Pizzeria “Bonita” are placerea de a va oferi cea mai gustoasa si mai bogata pizza. Aluatul, preparat dupa o reteta speciala, gustos si crocant si mai ales usor de digerat, este imbogatit cu ingrediente de cea mai buna calitate (mozzarella, rosii, gorgonzola, bacon, ciuperci naturale proaspete, sunca, salam, porumb, broccoli, ardei grasi, masline, etc) in functie de gusturile si necesitatile dumnevoastra

Pizzeria Bonita din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Bonita impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Bonita. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Bonita din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!