Pizza-online.ro

Pizza Pizzeria Alila

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Nicolae Iorga, nr. 23

Iasi, Iasi

0726 777 618
0232 233 600

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizzeria Alila si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul Pizzerie Alila este unul dintre cele mai vechi restaurante pizzerii din Iaşi, cu o reputaţie clădită în mai bine de 20 de ani. Pornită iniţial ca o afacere de familie, “Alila” este locul ideal în care vă puteţi petrece timpul liber alături de prieteni şi de familie şi să savuraţi o diversitate de mâncăruri delicioase, cu specific românesc, precum şi o pizza de calitate. Misiunea noastră este aceea de a satisface cele mai exigente cerinţe ale persoanelor care apreciază atmosfera intimă şi călduroasă, mâncarea gustoasă şi variată.

Pizzeria Alila din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizzeria Alila impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizzeria Alila. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizzeria Alila din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!