Pizza-online.ro

Pizza Pizza Tivoli

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Udrea, nr 2

Arad, Arad

0755 114 078
0744 903 300
0357 408 414

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Tivoli si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Originalitatea gustului bucătăriei Italiene este succesul nostru. Pizzeria Tivoli e o pizzerie discretă ascunsă în Arad, unde se folosesc cele mai bune ingrediente. Aluatul e subțire şi fraged iar ingredientele mereu proaspete: gorgonzola, mozzarella si brie aduse la grad de perfecțiune, pastrama atent afumata, roșii coapte cu pulpa, ardei grași si boabe de porumb dulci, ciuperci rotofeie, ceapă rondele, măsline obeze... toate stropite abundent cu oregano si busuioc într-o simfonie incredibilă de culoare, savoare şi parfum...de pizza! Pizza noastră vă va cuceri din prima îmbucătură iar savoarea sa autentică și aspectul său încântător vă așteaptă în fiecare zi! Livrare la domiciliu gratuit Arad!

Pizza Tivoli din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Tivoli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Tivoli. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Tivoli din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!