Pizza-online.ro

Pizza Pizza Real

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Piscul Crăsani, nr 39

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0725 470 701
0760 170 649

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Real si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
In ultimii 8 ani, Real Pizza Delivery a devenit locul favorit din Bucuresti de unde oamenii comanda pizza.Pizza noastra si meniurile traditionale sunt facute cu retete originale care te fac sa comanzi de fiecare data cand iti este foame. Diverse sortimente de branza, aluat proaspat, sosuri si legume proaspete sunt pregatite zilnic pentru a mentine cele mai inalte standarde de calitate a alimentelor. Personalul nostru este specializat in preparearea celei mai delicioase pizza din Bucuresti. Suntem mandri de satisfactia clientilor.

Pizza Real din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Real impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Real. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Real din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!