Pizza-online.ro

Pizza Pizza Oscar

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Izvor, nr 96

Constanta, Constanta

0730 258 268
0372 977 111

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Oscar si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizza Oscar constanta folosește doar ingrediente de cea mai bună calitate în tot ceea ce pregătim. Aluatul și sosurile noastre sunt întotdeauna proaspete de la zero pentru a asigura satisfacția clienților! Să petreci o petrecere, un prânz corporativ sau un eveniment special ... livrăm comenzi mari pentru a ajuta satisfacerea oaspeților înfometați și pentru a facilita planificarea evenimentului! Sunați-ne azi și experimentați adevărata pizza.

Pizza Oscar din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Oscar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Oscar. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Oscar din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!