Pizza-online.ro

Pizza Pizza OK

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Revoluției, nr 73

Arad, Arad

0257 212 141
0745 825 227
0726 573 329

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza OK si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Totul a început cu pasinea pe care o avem pentru pizza. Tuturor ne place să mancăm o pizza bună, dar noi, iubim și procesul prin care o pizza bună ia naștere. Noi, punem toata dragostea de care dispunem, ca tu, să ai parte de cea mai bună pizza pe care ai gustat-o. Suntem mândri că ne putem laudă cu sortimentele diverse pe care le putem oferii pentru a vă încânta papilele voastre gustative.

Pizza OK din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza OK impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza OK. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza OK din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!