Pizza-online.ro

Pizza Pizza Next 4 You

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

B-dul Lucian Blaga Bl CU 22

Satu Mare, Satu Mare

0752 222 988

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Next 4 You si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Înființată în 2017 ,,Pizza Next 4 You” a pornit ca o afacere de familie din dorința de a produce o pizza de calitate spre satisfacția clienților pretențioși. Punând mult suflet și ingrediente doar de bună calitate, sperăm că oricare client să fie mulțumit de serviciile oferite de noi.Avem un sortiment bogat (27 feluri), din care se poate alege în funcție de preferințe. Pentru noi clientul și părerea acestuia este pe primul loc. Sugestiile acestuia chiar și reclamațiile sunt întodeauna binevenite pentru a îmbunătăți serviciile oferite pe viitor. Gustă din pizza noastră și suntem convinși ca și urmatoarea comandă va fi tot de la noi. Doar cu livrare gratuita la domiculiul clientului.

Pizza Next 4 You din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Next 4 You impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Next 4 You. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Next 4 You din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!