Pizza-online.ro

Pizza Pizza La Strada

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Aurel Vlaicu, nr. 45-55, bloc U1, apt. 25

Arad, Arad

0770 959 315

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza La Strada si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Atunci cand vine vorba despre pizza, fiecare are un top personal al celor mai bune pizze pe care le-a mancat. Pizzeria La Strada Arad vrea sa fie in topul preferintelor aradenilor, asa ca orice comparatie o luam ca pe o provocare. Noi preparam aceea pizza pe care o tii minte, pe care o recomanzi prietenilor si de care ti se face pofta destul de des. Foamea te poate duce oriunde, dar pofta te va aduce la Pizzeria La Strada din Arad!

Pizza La Strada din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza La Strada impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza La Strada. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza La Strada din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!