Pizza-online.ro

Pizza Pizza Ibiza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Rovine H24 Parter Dolj, Strada Traian Lalescu, Craiova 200040

Craiova, Dolj

0251 315 701
0351 445 446
0745 033 313

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Ibiza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Din 2006 incercam sa multumim si cei mai pretentiosi clienti, pentru a auzi de la toata lumea "Este cea mai buna!" Preparatele noastre sunt atent pregatite, din ingrendiente alese, pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune produse. Descopera gustul desavarsit al celor mai delicioase, gustoase si savuroase preparate livrate NON STOP la domiciliu.

Pizza Ibiza din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Ibiza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Ibiza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Ibiza din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!