Pizza-online.ro

Pizza Pizza Gusto

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Dobrilă Eugeniu, nr 19A

Constanta, Constanta

0241 484 000

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Gusto si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
In 2015 am inceput sa scriem povestea unei traditii indelungate in gatitul pizzei, chiar la marginea orasului Constanta pe langa statiunea Mamaia. Imbunatatind o reteta de familie am deschis prima sa pizzerie in anul 2016 iar in 2017, pizzeria cumpara prima masina de delivery. Astazi, pizzeria, care pe dinafara pare modesta, poate fi supranumita "templul sacru al pizzei".

Pizza Gusto din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Gusto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Gusto. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Gusto din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!