Pizza-online.ro

Pizza Pizza Eleven

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Dobra, nr 1

Arad, Arad

0735 128 006
0735 696 189

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Eleven si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Totul a început cu plăcerea de a savura o pizza bine făcută, la momentul potrivit. Cu acea bucată de pizza proaspătă și bună care ajunge la tine exact când ai nevoie de ea ca să-ți aline foamea. Ne-am inspirat din momentele frumoase petrecute cu familia, cu prietenii sau cu persoana iubită. Suntem convinși că pizza poate ajunge oriunde – acasă, la serviciu, în parc sau pe terenul de sport – aducând cu ea bucuria simplă de a potoli foamea într-un mod plăcut. Știm că pentru tine pizza nu e doar un fel de mâncare ci încă un mod de a te bucura de viață. De aceea am hotărât să-ți oferim experiența unei pizza de nota 11, o pizza în Arad, o pizza în care punem nu doar ingrediente alese cu grijă ci și multă pasiune. Vrem să ai parte de ce e mai bun în fiecare zi, oriunde ești, indiferent ce faci. Ești tânăr și mereu în mișcare? Comandă o pizza și împarte-o cu prietenii. Lucrezi într-un birou sau conduci prin oraș? Treci pe la noi și ia-ți o pizza caldă. Cauți pizza în Arad? Te ajutăm cât ai zice ”pizza”. Indiferent de situație, o pizza bună, servită la momentul potrivit, îți poate face ziua mai bună!

Pizza Eleven din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Eleven impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Eleven. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Eleven din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!