Pizza-online.ro

Pizza Pizza Coandi

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str. Nicolae Balcescu, nr. 5

Arad, Arad

0257 281 514
0748 778 777

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Coandi si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Comandă pizza ta preferată în Arad și bucură-te de savoarea ei.Avem o varietate bogată de sortimente, pe gustul fiecăruia.Pizza noastră este de tip italian, cu blat subțire, un pic crocant peste care adăugăm un sos de roșii delicios și ingrediente simple dar de calitate.Livrarea este pe cât se poate de rapidă!

Pizza Coandi din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Coandi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Coandi. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Coandi din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!