Pizza-online.ro

Pizza Pizza Baci

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Ocnei, nr 9

Sibiu, Sibiu

0369 430 430

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Baci si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
"Am descoperit pizza al taglio, la Roma, unde am jucat rugby, 10 ani. Obișnuiam să sărbatorim victoriile noastre la o felie de pizza. Pasionat de bucătărie, mi-am dorit să aduc rețeta originală pentru pizza al taglio, acasă, la Sibiu. Așa a luat naștere Pizza Baci!"

Pizza Baci din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Baci impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Baci. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Baci din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!