Pizza-online.ro

Pizza Pizza Americana Follies

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 1 Decembrie 1918

Sfantu Gheorghe, Covasna

0770 404 404

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Americana Follies si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Piatra de temelie a conceptului nostru este calitatea și prețul rezonabil! Acordăm o atenție deosebită ne asigurăm că clienții noștri primesc mâncare de înaltă calitate, delicioasă, la prețuri rezonabile.

Pizza Americana Follies din Sfantu Gheorghe va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Covasna.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Americana Follies impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Americana Follies. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Covasna, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Americana Follies din Sfantu Gheorghe.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Sfantu Gheorghe