Pizza-online.ro

Pizza Pizza alla Napoli

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Vitan 150

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0726 419 467

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza alla Napoli si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Zeci de milioane de pizza sunt mâncate zilnic, dar cât de des oamenii care manancă pizza se opresc să caute istoria ei.Pizza modernă s-a născut în 1889 în NAPOLI şi se atribuie unui brutar, Raffaele care a pregătit o pizza specială în cinstea reginei Margheritta: sos roşii mozzarella şi busuioc. Simbolizând steagul Italiei; De atunci această pizza poartă numele de Margheritta."Il Nostro Pizzaiollo" cu experientă sa internaţională de peste 2 decenii doreşte să vă răsfete şi să vă facă cunoscute acele gusturi napolitane neuitate până în zilele nostre.Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate şi 80% din ingrediente provin din patria mamă Italia.

Pizza alla Napoli din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza alla Napoli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza alla Napoli. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza alla Napoli din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!