Pizza-online.ro

Pizza Pizza Adriano

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Transilvaniei 32

Braila, Braila

0749 970 180
0749 065 306
0721 340 336

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza Adriano si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Indiferent dacă vii să te bucuri de preparatele Restaurantului Adriano, că ești în trecere și dorești un loc de cazare primitor în cadrul pensiunii Adriano sau ai de celebrat un moment special la Adriano Events, te așteptăm ca să te convingi de calitatea serviciilor oferite!

Pizza Adriano din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza Adriano impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza Adriano. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza Adriano din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!