Pizza-online.ro

Pizza Pizza 5 Colturi

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piata Garii, nr 1

Arad, Arad

0257 273 273

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza 5 Colturi si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
De 20 ani, arădenii vin la noi pentru a mânca o pizza gustoasă, exact așa cum își doresc! Suntem prezenți în 3 locații Pizza 5 Colțuri, unde clienții pot servi o pizza proaspătă și caldă sau de unde pot comanda cu livrare la domiciliu. Fiindcă dorim să fim pe placul tuturor familiilor și prietenilor care ne trec pragul, oferim o mare varietate de pizza și posibilitatea alegerii ingredientelor. Te invităm să vii și să te convingi de toate acestea în una din locațiile noastre!

Pizza 5 Colturi din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza 5 Colturi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza 5 Colturi. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza 5 Colturi din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!