Pizza-online.ro

Pizza Pizza 24

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Tribunul Dobra

Arad, Arad

0372 500 600

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pizza 24 si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizza 24 este alegerea no.1 pentru cei care apreciaza o pizza buna. Alege Pizza 24 Arad si ai facut alegerea perfecta. Pizza24 Arad este cea mai noua pizzerie din Arad, deschisa din dorinta de a oferi pizza de calitate, la preturi accesibile. Respectam clientii si dorim sa le oferim cel mai bun produs, in 23 de variante de pizza 1+1 si 5 pizza speciale. Fiecare pizza din meniul 1+1 se livreaza impreuna cu o pizza Gratis.

Pizza 24 din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pizza 24 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pizza 24. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pizza 24 din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!