Pizza-online.ro

Pizza Pepenero

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Zorilor, nr 6

Suceava, Suceava

0330 402 403

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pepenero si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Localizat în cartierul George Enescu, în zona Albina, Pizzeria Pepenero a reușit să atragă în decursul timpului clienți din toate zonele orașului Suceava și nu numai.Înființată în 2014, tot în cartierul George Enescu din Suceava, într-o locație cu 8 locuri, pizzerie s-a axat mai mult pe livrări la domiciliu.Din anul 2015 ne-am mutat într-o locație nouă, mult mai generoasă în privința spațiului dar care se află în imediata apropiere a vechiului spațiu în care am încercat să progresăm prin diversificarea meniului dar cu păstrarea calității produselor.

Pepenero din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pepenero impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pepenero. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pepenero din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!