Pizza-online.ro

Pizza Patrick House

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Căpitan Octav Cocărăscu, nr 89A

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0775 368 576

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Patrick House si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Bucura-te de o experienta diferita in arta culinara, unde o sa fii servit cu cele mai bune preparate. Tu si cei dragi tie o sa petreceti momente frumoase impreuna , pe care le poti completa cu o mancare savuroasa pentru amintiri de neuitat.

Patrick House din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Patrick House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Patrick House. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Patrick House din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!