Pizza-online.ro

Pizza Pasha

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str. Humorului, Nr.3

Suceava, Suceava

0230 530 053

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Pasha si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pasha Pizza este un loc născut din dorința de a ne face clientii nostri să se simtă norocoși în fiecare zi. Creat din dragoste pentru oameni și pentru mâncare gustoasă, Pasha Pizza este de 10 ani lider local de pizza delivery din Suceava.Aspirăm spre dezvoltarea retelei noastre de delivery, anul 2018 urmand sa marcheze 10 ani de existenta pe piata din Suceava.Țintim spre dezvoltarea angajaților noștri într-o maniera creativă și distractivă și ne străduim să găsim inspirație si motivație în cele mai simple lucruri, fie că este vorba despre introducerea unor noi preparate în meniu sau despre crearea celei mai bune experiențe culinare din oraș. Meniul nostru conține preparate felurite din delicioasa bucătărie internationala.Suntem 100% dedicați clienților și angajaților noștri și avem o dorință nemărginită de a crea cele mai bune condiții pentru aceștia.

Pasha din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Pasha impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Pasha. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Pasha din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!