Pizza-online.ro

Pizza Palmanova

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
Inchis
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Gheorghe Barițiu, nr.16

Satu Mare, Satu Mare

0758 875 576

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Palmanova si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzeria PALMANOVA a fost infiintata in anul 2019, de catre un pizzer cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, din regiunea Venezzia, precum si de pe coasta Amalfitana, Neapole, Capri. Pizzeria va aduce gustul specific italian printr-un meniu bogat.

Palmanova din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Palmanova impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Palmanova. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Palmanova din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!