Pizza-online.ro

Pizza Nossa Pizza&Bistro

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Liviu Rebreanu, nr 30

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0263 989

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Nossa Pizza&Bistro si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Fiindca ne mândrim cu istoria noastră și ne place comunitatea din care facem parte am integrat în numele nostru denumirea veche a orașului Bistrița și anume “Nossa”. Prima dată orașul Bistrița a fost menționat în documente sub numele de “Oppidum Nossa”, Oppidum însemnând “ așezare fortificată ”, numele fiind într-un document papal în anul 1241. Tot ceea ce facem, facem din pasiune pentru oameni și mâncare...Din pasiune pentru gustul autentic, amestecăm cele mai bune ingrediente cu iscusința bucătarilor noștri, pentru a oferi o nouă dimensiune experienței gastronomice direct la tine acasă sau pe terasa noastră de pe Liviu Rebreanu, nr. 30 ( pietonal Bistrița ).

Nossa Pizza&Bistro din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Nossa Pizza&Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Nossa Pizza&Bistro. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Nossa Pizza&Bistro din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!