Pizza-online.ro

Pizza North Pizza 93

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr 116

Pitesti, Arges

0726 939 393
0756 750 075

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei North Pizza 93 si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
North Pizza este mai mult decât o pizzarie obișnuită. Avem pizzari profesioniști Calificați la Academia Pizzaioli, lucram cu grijă aluatul îl maturăm 48h, apoi ajunge la dumneavoastră acasă pentru a va bucura de o adevărată pizza italiană!

North Pizza 93 din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei North Pizza 93 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria North Pizza 93. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la North Pizza 93 din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!