Pizza-online.ro

Pizza New Croco

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Victor Babeș , nr 12

Cluj-Napoca, Cluj

0724 056 686
0264-590 213

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei New Croco si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Acum 30 de ani ai gustat la noi pentru prima oara ceva nou - pizza preparata dupa retete traditionale italienesti. In anii ce au urmat, am continuat sa descoperim impreuna adevaratul gust al pizzei, atat de apreciat in lume. Astazi te asteptam in acelasi loc, hotarati sa continuam impreuna aventura inceputa acum trei decenii - explorarea bogatiei si diversitatii fara limite a bucatariei italienesti.

New Croco din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei New Croco impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria New Croco. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la New Croco din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!