Pizza-online.ro

Pizza Napoli Centrale

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr 17

Cluj-Napoca, Cluj

0264 450 500

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Napoli Centrale si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale este pioniera bucatăriei cu specific italianesc din orașul Cluj Napoca, încă din anul 1998. Originalitatea gustului bucătăriei Italiene este succesul nostru, fiecare produs având savoarea autentică a unei plimbări pe străzile din minunatul oraș Napoli.

Napoli Centrale din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Napoli Centrale impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Napoli Centrale. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Napoli Centrale din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!